Assortiment

Partners

Onze huidige linkpartners zijn:

Heeft u ook een mooie website over de badkamer of sanitair die een toegevoegde waarde zou kunnen zijn voor onze bezoekers? Vult u dan het aanvraagformulier hieronder in. Binnen enkele dagen zullen wij contact met u opnemen over uw vermelding & plaatsing van uw link.

Wij accepteren enkel wederkerige links. Met andere woorden, indien we elders ook een koppeling naar ons domein verkrijgen. U kunt dus alvast onze link op uw website plaatsen of aangeven waar u onze website URL link wilt gaan plaatsen.

 

Badkamerradio www.badkamerradio.nl

Badkamer op maat http://www.badkamer-opmaat.nl/

Fix Badkamer en Timmerwerk http://fix-badkamerentimmerwerk.nl/

Klussen in en om het huis http://mijnkluswijzer.nl/

Overzicht van huur huizen en appartementen? Bezoek dan de Woning Koning voor huren in Nederland: www.woningkoning.nl. Hier vind je alle huur huizen en appartementen die direct beschikbaar zijn. Huren kan overal in Nederland.

Geinteresseerd in de mogelijkheden van beleggingspanden als investering? Uitleg en mogelijkheden voor starters in vastgoed beleggen vindt u op het startpunt voor vastgoed investeringen van Strategisch beleggen - Deze pagina is de start voor vastgoed beleggen & investeren in de juiste beleggingspanden.

Een huis kopen en niet te veel betalen voor uw hypotheek? Weten wat uw budget is bij het kopen van een huis? Ga dan voor onafhankelijk hypotheek advies. Uitleg over waar u op moet letten voor onafhankelijk hypotheekadvies van Hypotheekadviseur vergelijk - tips voor onafhankelijk hypotheek advies van een betrouwbare hypotheekadviseur.

Woon accessoires voor een landelijke sfeer in huis: Landelijke woonaccessoires

Sportkleding voor hem en haar: Sportkleding

Een opleiding volgen tot makelaar? Bekijk het overzicht voor makelaardij opleidingen van Alle opleidingen en cursussen. Een opleiding tot makelaar is overal in het land te volgen. Maar ook thuis als thuisopleiding.

Uw huis isoleren of andere energie bespaar tips vinden? Volg het blog en bespaar energie met energie51. Met tips voor energie besparen gaat uw energie rekening natuurlijk ook direct een stuk omlaag.

De beste bank kiezen voor het openen van een betaalrekening: www.bankselect.nl - De start voor het kiezen van een bank of betaalrekening die aansluit bij uw situatie.

Sparen voor een verbouwing? Kies de beste spaarbank: www.tebnv.nl is het portaal voor het kiezen van een spaarrekening bij een betrouwbare spaarbank.

Informatie over abonnementen en klantreacties van internet aanbieder Ziggo vinden? Bekijk het Ziggo overzicht van Nederland Breedbandland en weet wat u kunt verwachten van uw Ziggo internet abonnement bij deze provider. Ziggo heeft als internet aanbieder natuurlijk al een lange historie. Maar hoe verhouden de abonnementen zich met andere providers.

Informatie over het kopen en plaatsen van Zonnepanelen? Eenvoudig online offertes aanvragen voor zonnepanelen. Uw zonnepanelen worden dan altijd door professionals geplaatst.

Raadpleeg koopwoningen.nl voor Koopwoningen in Amsterdam

Het portaal voor meerwaarde in wonen is Solink - Lees alles over bouwen, verbouwen, kopen en huren van woningen.