Assortiment

Douchecabine

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Of gaat u een nieuwe badkamer plaatsen? Bekijkt u dan eens deze douchecabines. Wij hebben een heel assortiment vol met douchecabines. U heeft keuze uit verschillende soorten cabines. U kunt kiezen voor een inloopdouche, het gebruik van douchewanden, douchedeuren of gewoon douchecabines.

Inloopdouche
Een inloopdouche zoals de naam al zegt loopt u gewoon in. Deze douche heeft geen deur en is met glazen wanden afgescheiden. Vaak is deze douche geplaatst tegen een muur maar de voorkant van de douche blijft altijd open.

Douchewand
Bij een douchwand moet u denken aan dat uw douche alleen gescheiden wordt met een wand. De douchewanden zijn sterk en van hoge kwaliteit. Het voordeel aan deze douchewand is dat u een open douche heeft en dat dit ruimtelijk eruit ziet.

Douchedeuren
U kunt in een badkamer een ruimte bouwen van bijvoorbeeld mooie tegels en ook gelijk een douche ervan maken. Om deze douche dicht te houden kunt u er een douchedeur in plaatsen. Zo heeft u een mooie en natuurlijke douche met alleen een douchedeur.

Douchecabines
Douchecabines plaatst u vaak ergens in de hoek van uw badkamer. Deze kunt u er gewoon neerzetten omdat het meer een bak is. De douchecabines van nu zijn modern en ook zeer uitgerust. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om extra middelen erop te zetten als bijvoorbeeld een mooie douchekop.

Bekijkt u eens de badkamer thuis en ga er eens overdenken wat daar het beste bij past. Bekijkt u daarna alle douche mogelijkheden op deze site en maak uw keuze.