Assortiment

Badkamers ontwerpen

Heeft u een ontwerp of wilt u ideeën opdoen voor een ontwerp te maken voor uw toekomstige badkamer? Wij hebben een groot aantal producten voor uw badkamer in te richten. U kunt ideeën opdoen voor een nieuwe badkamer en kunt gelijk zien wat het kost. Zo kunt u zelf makkelijk uw eigen badkamer ontwerpen. Tevens kunt u producten kopen voor uw huidige badkamer.

Wij bieden al uw sanitair aan voor uw badkamer. Baden, douches, kranen, wastafels, badmeubilair, toiletten, radiatoren, textiel en accessoires zijn allemaal beschikbaar. Op deze manier kunt u geheel uw eigen badkamer ontwerpen door verschillende soorten producten met elkaar te combineren.

Omdat er van elk soort sanitair een groot aanbod is en veel verschillende soorten zijn zult u er zelf goed over na moeten denken hoe dat u dit in uw badkamer graag wilt hebben. Er zijn verschillende soorten douches en douchekoppen. Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor een douchecabine. Dit bestaat uit kunststof of glazen ramen die doorzichtig of niet doorzichtig kunnen zijn. De douchecabine is zo populair omdat het makkelijk op te ruimen is. Zo is er bij elk soort sanitair wel een product uit te zoeken wat helemaal bij uw smaak en wensen klopt.

Bekijk ons aanbod eens en maak aan de hand van ons sanitair uw badkamer ontwerp.